Nowy prowadzący w PR 24

Nowy prowadzący w PR 24

Brief.pl / Ludzie

Do grona dziennikarzy internetowego Polskiego Radia 24 dołączył Piotr Jędrzejek, który prowadzi m.in. poranne pasmo informacyjno-publicystyczne w godzinach 9.00-12.00.

-

Jędrzejek od 2008 roku zwiazany jest z dziennikarstwem telewizyjnym. Początkowo związany z Telewizją Małopolską, następnie przeszedł do Super Stacji, w której pracuje do dziś. Prowadził m.in. „Dzień dobry Polsko”, „Raport” oraz program zawierający komentarze polityczne.

W tym samym czasie stworzył autorską „Strefę kultury”, w ramach której przeprowadził wywiady z ponad setką aktorów i reżyserów. Zrealizował również kilka reportaży za granicą, w tym „Wrzesień 2001” (rozmowa ze Stanleyem Praimnathem, uratowanym z płonącej wieży World Trade Center) czy niedawno „Konklawe” (relacja z wyboru papieża Franciszka).

Zobacz inne polecane artykuły

Efektywność sponsoringu TV na przykładzie e-commerce. Wywiad z Jackiem Szymczykiem, Discovery

Brief.pl / Aktualności

Efektywność sponsoringu TV na przykładzie e-commerce. Wywiad z Jackiem Szymczykiem, Discovery
Efektywność sponsoringu TV na przykładzie e-commerce. Wywiad z Jackiem Szymczykiem, Discovery

W jaki sposób sponsoring telewizyjny przekłada się na sprzedaż e-commerce? Czy pogłoski o śmierci telewizji są przesadzone? O tych i innych aspektach telewizji XXI wieku podczas tegorocznej konferencji tvday rozmawialiśmy z Jackiem Szymczykiem, ad sales director Discovery w Polsce.

5 wskazówek, jak nadać newsletterom wiosenny powiew świeżości

Brief.pl / Aktualności

5 wskazówek, jak nadać newsletterom wiosenny powiew świeżości
5 wskazówek, jak nadać newsletterom wiosenny powiew świeżości

Długie, mroźne miesiące zimy dają się nam we znaki, rozbudzając tym samym pragnienie zmiany, zieleni i kolorów. Tak też powinny wyglądać newslettery – świeżo i słonecznie. Marketerzy, jako ci, którzy zawsze podążają nie tylko za panującymi w branży trendami, ale także za potrzebami odbiorców, powinni włączyć do komunikacji te elementy, których odbiorcy w tym okresie szczególnie łakną.