Wojciech Szpil: jak rozwijać kreatywność pracowników?

Brief TV / Aktualności

Jakie środowisko w firmie sprzyja rozwijaniu kreatywności wśród pracowników? Jaką rolę we wspieraniu nowatorskich pomysłów pełni kultura korporacyjna? Między innymi na te pytania odpowiada Wojciech Szpil, prezes zarządu Totalizatora Sportowego.

-

Wojciech Szpil, prezes zarządu Totalizatora Sportowego, z firmą związany jest od września 2009 roku. Podczas jego kadencji na stanowisku prezesa zarządu marka Lotto zaczęła być postrzegana jako mecenas polskiego sportu i polskiej sztuki. Między innymi dlatego Wojciech Szpil został uhonorowany przez magazyn Brief tytułem „Człowiek Roku Briefu 2014”

Warto dodać, że prezes Szpil, jako pierwszy przedstawiciel z Polski, został wybrany do ścisłego grona władz Komitetu Wykonawczego European State Lotteries and Toto Association.

Zobacz inne polecane artykuły

Efektywność sponsoringu TV na przykładzie e-commerce. Wywiad z Jackiem Szymczykiem, Discovery

Brief.pl / Aktualności

Efektywność sponsoringu TV na przykładzie e-commerce. Wywiad z Jackiem Szymczykiem, Discovery
Efektywność sponsoringu TV na przykładzie e-commerce. Wywiad z Jackiem Szymczykiem, Discovery

W jaki sposób sponsoring telewizyjny przekłada się na sprzedaż e-commerce? Czy pogłoski o śmierci telewizji są przesadzone? O tych i innych aspektach telewizji XXI wieku podczas tegorocznej konferencji tvday rozmawialiśmy z Jackiem Szymczykiem, ad sales director Discovery w Polsce.

5 wskazówek, jak nadać newsletterom wiosenny powiew świeżości

Brief.pl / Aktualności

5 wskazówek, jak nadać newsletterom wiosenny powiew świeżości
5 wskazówek, jak nadać newsletterom wiosenny powiew świeżości

Długie, mroźne miesiące zimy dają się nam we znaki, rozbudzając tym samym pragnienie zmiany, zieleni i kolorów. Tak też powinny wyglądać newslettery – świeżo i słonecznie. Marketerzy, jako ci, którzy zawsze podążają nie tylko za panującymi w branży trendami, ale także za potrzebami odbiorców, powinni włączyć do komunikacji te elementy, których odbiorcy w tym okresie szczególnie łakną.